AKTUELNO

Nije mu bilo lako!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni klip koji su zadrugari imali prilike da vide, ticao se žaljenja Vladimira Tomovića zbog odnosa sa Paulom Hublin.

Odvratna mi je tema, ja sam pričao kod Džastina, a ništa nisam rekao. Kada je ta tema, dezorijentisan sam. Ja ne znam kako da se nosim s aovim, ne mora neko da bude pametan ili da bude Frojd kada je ovo tema. To je moj poraz, bio sam neko ko je važio za momka, koji ide sa devojkom koja ima toliko rupa. Moja načela su pala u vodu. ja se borim sa tim, ne mogu da budem čovek... Problem je što ja treba da svarim u svojoj glavi, da je neko, koga ja sada grlim i ljubim, da je to osoba koja je izabrala oženjenog muškarca. Ta tema oko slina mi je odvratna - rekao je Vladimir, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Tomom je uradila gnusan čin, ja sam sto puta rekao, da kada se vrte naše slike, to je za mene poraz koji ne mora niko da mi spočitava. ja sam izgubljen kada je ova tema u pitanju - dodao je.
Ja razumem Vladimira i znam kako se oseća. Ne kažu ljudi džabe da vodimi računa o našoj prošlosti, koja je jako bitna, pogotovo u javnosti. paula je došla u situaciju gde joj je stalo do nekoga, gde ona više niti puši, niti jede sline - dodao je Đedović, pa se nadovezao:

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu svako može da kaže da može da sedi i da ćuti, jer jedno radi, a drugo priča. Nema razlike u njegovom i mom odnosu, jer ako on bud eintiman sa osobom za koju je takve stvari pričao onda... - nastavljao je.
Ja imam dva puta, da budem loš prema njoj, ili loš prema sebi. Sada samo mogu da napravim dodatnu medveđu uslugu. Da se ja okanem ovog odnosa, ja ne bih znao da kažem šta mi je ona loše uradila. Ispao bih nikakav čovek - dodao je Vladimir.
Verujem da nije imao u malom mozgu da će da dođe u situaciju da će nešto ovako da mu se desi - komentarisala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga