AKTUELNO

Nimalo laka prošlost Kemezove.

Radio-emisija "Delegati" su počeli, a prvi gost je bila Milica Kemez, pa je pre nego je odgovorila na temu nepromišljenih i najboljih poteza, Janjuš pročitao anonimnu poruku.

Neiskrena si, pokvarena, predstavljaš svoju tužnu priču, a zapravo si najveći folirant. Nisi nimalo poštena, lažeš kao pas, i družiš se iz koristi... - bila je poruka.
Ja sam pravila greške, išla sam srcem, ali smatram da ništa nisam gore od drugih radila. Ne smatram da je nemoralno imati se*s ovde. Treba biti onakva kakav si spolja. Ni jednog trenutka nisam rekla da sam ja moralna, samo hoću da poručim da roditelji paze na svoju decu. Ja nisam ispričala ni 40 posto svog života. Ja za sve imam razumevanja, a ostali za mene nemaju. Možda sam pravila greške u životu, bila sam tvrdoglava, ali tolika mržnja i da toliko moraš da mrziš nekog da ga nazivaš ku*vom, ja kako sam rasla, do prekosutra mogu da se pravdam. Najveća moja greška je što sam ja kad sam imala jedan posao - govorila je Milica.

Dragana Mitrović je prekinula emisiju da bi samo naglasila kako ona nije bila učesnik anonimnog pisma, pa je Milica nastavila.

Foto: TV Pink Printscreen

Radila sam, strahovala da li ću imati za račune. Nisam otišla u Beč da radim kod jedne žene u salonu, to mi je greška. Rekli su mi da će mi trebati mnogo više i vremena i godina da zaradim. Otišla sam nikog ne pitajući za to u Švajcarsku. Nisam razmišljala o tome, eto zbog tog pogrešnog izbora, sad trpim ovde kritike - nastavila je Milica.
Što se tiče greške ovde, nikada ne bih više imala se*sualne odnose. To da mogu da izbrišem, sve bih dala. Smatram da je dobro što sam ušla ovde, postane imun čovek i očeliči se. Svaka uvreda mu postane limunada. Mnogo sam grešila, ali sve sam to ja - rekla je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je hteo da zna kakvo je njeno mišljenje o Bori Santani, pa posle odgovora da je on šoumen, Janjuš predložio da i oni naprave šou poljupcem.

Nije bio sjajan i bajan život, ali trudim se da ne pokleknem - rekla je Milica.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga