AKTUELNO

Žestoka rasprava iznedrila opkladu.

Četvrtak veče je rezervisano za emisiju koje se zadrugari najviše plaše, a to je "Gledanje snimaka". Stanovnici Bele kuće imali su priliku da se suoče sa svim lažima, ogovaranjima ali i prznanjima koje su izrekli u danima za nama, a voditelj Milan Milošević je tu kako bi ih i u nastavku vodio kroz ovu noć. Snimak koji su zadrugari imali prilike da vide ticao se razgovora Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića, koji su govorili o Nataši Radan.

Nas dve smo o ovome pričale, i van stola - rekla je Sandra.
Ja ne mogu da se setim o čemu sma ovde pričala. Pominjala sam Natašu, Ša, Sandru... Ja sam ovde sve dotakla - dodala je Rialda.
Ja ne znam o čemu je Ša onda pričao, ispala je fora da sma ja išla kod nekog makroa - dodala je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bilo nepojmljivo da je ona suzradan, posle rasprave sa Ša najnormalnije, naredno jutro njega grlila - rekla je Rialda.
Da što se tiče Nenada, mi smo se jako izvređali, mada je on mene više. Ja znam da sve ono što je rekao da nije istina, ja sam namerno iznela ime, ali ne želim da se ta tema više spominje. On je iskoristio sve to što smo Aleks i ja rekle, kada smo se svađale, ali ja zaista ne znam čemu... - počela je Sandra.
Pustite sada peglanje situacije - vikao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Ša rekao da mu je žao sutradan, i da je iskoristio Aleksandrine reči, da tako nije mislio - dodala je Nataša.
Bankovni račun, posle rijalitija, ali i imovinu, sve da ide lično na mene - rekao je Vladimir Ša, koji su se rukovali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ljudi pričaju kako su osuđeni jedne na druge. Meni se zamera i komentariše odnos sa Sanjom, devojka koja me nikada nije ospovala, a ovde su se pljuvali, vređđali, polivali vodom, a sutra dele cigaru - dodala je Rialda.
Svi olako prelazimopreko svega - dodao je Car.
Ja se u ovom klipu ne pronalazim, ja sam se sa Milicom najstrašnije posvađala, nismo se psovale, ali smo se rešetale. Generalno, sa Sanjom, nemam problem. Ja nisam posesivna u druženju, volim da se družim sa kim god. Rialda i ja znamo sve jedna o drugoj, i meni je super što se one masiraju i što su u odnosu. Meni ne pada na pamet da mrzim Sanju zbog Matore - rekla se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga