AKTUELNO

Napokon!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Nakon snimka na kojem su Maja Marinković i Marko Đedović pričao o Teodori Bilanović i njenoj zaljubljenosti , voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Milana Jankovića Čorbe.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Maja voli Janjuša, a zaljubljena je u mene. Ona je kao bura na moru. Ja ne znam kako da se ponašam jer ona stalno ide iz krajnosti u krajnost. Maja i ja imamo emocije, ali da li je to dovoljno da mi pređemo preko nekih stvari, ja nikada neću moći da zauzmem Janjuševo mesto u njenom srcu - rekao je Čorba.
Ja mislim da ako Čorba poštuje mene, ne bi radio neke stvari koje mene smiruju. Ja nisam nigde rekla da sam zaljubljena u Janjuša. Ja mislim da Čorba ako ima prisan odnos sa mnom, da nema potrebe da dobacuje drugim devojkama - rekla je Maja.
Meni nije jasno šta je problem, tebe Danijel masirao ovde. Ja sam zaljubljen u Maju, ali možda volim jednu a u drugu sam zaljubljen - rekao je Čorba.
On radi stvari koje su jako ružne. Ja sam ovde sa setom radila neke stvari, ako se tako kaže. Meni se čini da su Janjuš i Aleks bliski baš i ako sam već pravila haos, neka urade nešto. Ja sam zaljubljena u Čorbu, ali ne može da me omalovažava. I da zove Teodoru u Šilovo, kvaran je jako. On mene mora da poštuje. On se naljutio za pesme koje smo pevali ja i Ana i on je mislio da je to za Janjuša. Ja naprvih zavodnike od Janjuša i Čorbe - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja ne voli Janjuša, ali zaljubljena je u Čorbu, ali on se ograđuje od nje. On ima problem da će Maja da se vrati Janjušu, i da ne bude povređen - rekla je Ana.
Ja ne volim Janjuša, ali ostali su repovi između nas što je i normalno. Teodoru Čorba ne zanima. Ja ne verujem da oni nisu imali ništa, ja mislim da jesu. Imam pravo na to - završila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije ispod teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga