AKTUELNO

Iskrenim razgovorom do njenog srca.

Aleksandra Nikolić i Filip Car su veče iskoristili za bolje upoznavanje jedno drugog. Ona je stajala sve vreme za šankom, na distanci, ali ipak odgovarala na svako postavljeno Filipovo pitanje. Teme su bile razne, od obrazovanja, do planova za budućnost, a dotakli su se i prijateljstva i ljubavi u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako si dobar prijatelj, svaka ti čast, pogotovo prema Tomoviću - rekla je Aleks.
Ja sam navikao tako, da se kur*im kad se rešavaju neke stvari. Bitno mi je da se zezam i da se ne vežem previše za sve - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je otkrio Aleks kakva je njegova porodica, pa joj ispričao i delove prošlosti i situacije koje su ih zadesile, ali i detalje veze sa njegovom prvom ljubavi.

Mene kad izdaš onda ne znaš na čemu si sa mnom. Ja jedno pričam, drugo radim, treće mislim, četvrto želim. Nekako se zaljubili, i ona ode za Nemačku, raskine sa momkom, i dođe... - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U suštini, najveći porok su ti žene - nasmejala se Aleks nakon svi priča koje je čula.
Imao sam problem sa kockom, narkoticima...Lako je sad reći da sam se totalno rešio toga, ali ja sam se sje*ao fizički, psihički, došao sam ovde i samo hi hi, neke čudne situacije... - nastavio je Filip.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga