AKTUELNO

Nije mogla da dođe do reči!

Nakon pitanja koje je bilo pročitano u emisiji "Pitanja gledalaca" za Nadicu Zeljković, Milan je pozvao da prokomentariše Vladimir Tomović.

Nismo svesni nekih stvari ovde, izgubili smo pojam da ova žena ima 60 godina. Pre svega, devojka koja je saučesnik peljube vašeg zeta, ona je za vas nanela mnogo boli, i van konkurencije najgora osoba. I posle toga Tara ili redom. Kada ti ćerki nanese bol, ta osoba je najgora na svetu. Vi kao majka treba da imate najgore mišljenje o takvoj osobi - rekao je Tomović.
Luna nije bila član moje porodice, Sloba jeste. Onaj nož u leđa, zabio je celoj porodici. Ne želim više da pričam o tome. Niti želim da pričam o jedinici i ponašanju prema mojoj ćerki. Ne daj Bože da se nekom desi tako nešto, takvo poniženje ne bih poželela ni najgorem prijatelju. Ne želim više da se vraćam na to - govorila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mene nervira, to skakanje kao čavka, ponosno šetanje,... Rekla sam joj da imamo zajedničku imenicu - žena. Ja sam najogorčenija na Ša, a ona me nervira što je bezobraznija u vezi - pričala je Nadica.
Ona kaže da je ja nerviram zbog toga što ja više pričam o njenom životu nego ona sama. Vaša mržnja prema meni je veća nego vaša ljubav prema detetu. On je pored mene i tu će i ostati. Vas treba da bude sramota, boli vas istina - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato će Ša pravi prevarant tako da se ponaša prema Tari. Ona udara nisko, use*ava se u moj život. Neka im Bog pomogne u svemu ovome - nastavila je Nadica.
Mi se borimo više za Kiju nego ona - rekla je Sandra.
Prvo si majka, a sada se ponašaš kao komšinica! - rekao je Mića.

Detaljnije u videu ispod teksta

Autor: I.P.

#Zadruga