AKTUELNO

Biće skandala.

Milica Kemez ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala današnji porodični sastanak. Milica je odlučila da se obračuna sa Tarom Simov i Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam da kažem da imam dosta odnosa koje nisam raščistila, ali svako jutro se dešava da Ermina, Mina i kompanija se smeju i kikoću, kao što vidite Mina je u sobi, Ermina je na garnituri, uvek su mi govorile da ih boli ona stvar za spavanje. Dalje, moji odnosi, vidim da su neki odnosi izgladili, što se tiče Tare i Ša, ja nisam htela da se nastavim, niti ću, sve ćemo to na sudu da nastavimo, ja neću da trpim da neko govori da je moju sestru neko j tamo - rekla je MIlica.
Jao, kod njenog advokata... Sledeći put ću reći kada budem video da Milica krade cigare - rekao je Ša.
Nenade, samo sekund, isto tako, kada ja kažem da ne postoji konflikt i da sam stavila tačku, mene ljudi napadaju, ti nisi rekla da želiš da se nastaviš, nego si spomenula sud i tužbe! - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram te bilo Ša, ti meni govoriš da sam ti ja ukrala, a žalio si mi se na Taru da ti ne daje cigarete i dolazio si kod mene, jer ti ona ne daje! Ti moraš da radiš protiv sebe, jer si sitna duša, prodaješ se za sitno, nisam ti ukrala cigare Ša! - uzvratila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga