AKTUELNO

I dalje traje polemika.

Sandra Rešić se javila za reč u emisiji "Pretres nedelje" kako bi prokomentarisala haos koji je nastao zbog prijateljstva Rialde Karahasanović i Sanje Stanković.

Ja mislim da se Ermina vezala za neke ljude još od prošle sezone, sada tvrdi da su joj zabili nož u leđa, a ona njih i dalje voli. Ona sada vidi da smo Sanja i ja dobre, negde očekuje, čini mi se, da imamo neku vrstu animoziteta prema Sanji - istakla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada si kvarna, prva si mi rekla da ako pređem Sanji preko stvari, da sam budala - ubacila se Ermina.
Ali Sanja meni nije ništa uradila, a ti si pričala da ti je zabila nož u leđa. Ja samo mislim da ona očekuje, da imamo veću lojalnost prema Ermini, nego prema Sanji - dodala je pevačica.
Ne, ja znam šta je boli i šta joj smeta, ali neću da je izdam. Njen problem nije Sanja, nervira se zbog nekih situacija. Nije joj Sanja problem. Kada bude htela, neka kaže - otkrila je Nataša Radan.
Nisam ja izdala Erminu, nego ona mene - dobacila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svaki dan uz Erminu, ona me tera, ja i tada ostanem uz nju. Ona neće da priča. Ne znam šta da radim - nastavila je Sandra.
Neću da kažem, neću da govorim - poručila je Ermina.
Ona je tako i pre radila. Ili je zaljubljena u mene ili me mrzi. Svaka osoba koja je bila dobra sa mnom, ona se mešala i govorila sve najgore - govorila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem u tri rečenice nešto. Sve je počelo kada su Rialda i Sanja krenula da se zbližavaju. Moja greška je što sam saslušala te tračeve. Prišla sam Rialdi i rekla da bi mi smetalo da se druže napolju. Drago mi je što se Sanja druži sa Rialdom iz jednog razloga, jer mi je rekla da mi Rialda nije drugarica, da ću videti to. Zato sam rekla Rialdi da mi ne smeta što se druže ovde, jer i ja sa njom imam odnos koji nije normalan - rekla je Matora.
Mi se nikad nismo družile, imamo samo dobar odnos, niti pričamo o rijalitiju, niti bilo šta - dodala je Sanja.
Meni u ovom odnosu je jako više stalo do toga da Rialda shvati da mi je bitna i da hoću da zadržim naš odnos, jer mi je odana i verna, nego Sanju kao partnera koja me je degradirala. Izuzetno mi je bitno to - dodala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Morate da shvatite da ovo nije Erminin problem, kazaće sama kad bude htela - dodala je Nataša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.