AKTUELNO

Nije želeo njeno objašnjenje.

Nakon odabira ovonedeljnih potrčaka i omiljene osobe, došlo je vreme za pretres nedelje. Prva tema odnosila se na raskid Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića:

Svi ste čuli naše prepirke na Rajskom ostrvu, mi ništa nismo rešili. Ja mogu da obećam da ću joj oprostiti, ako mi prizna nešto... Da li si pevala "Anđele" u kupatilu dok je Anđeo bio tu? - pitao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bilo za njega, nego smo provocirale Draganu - rekla je Jovana.
Nije ni to problem, rekao sam joj da mi ne priča za Tomovića sve i svašta. Napravio sam ovde dosta zvezda, navikao sam na sve. Moja devojka se nikome neće trtiti, ne želim takvu devojku, imam svoje principe - nastavio je Karić.
Sve manekenke imaju te tikove - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko meni ne može da kaže da nešto nije namerno... Nisam samo ja komentarisala to njeno nameštanje, video je i Čorba. Ja sam realna, uvek ću ustati i reći šta sam videla - dodala je Nataša.
Ti meni ništa, Stefane, nisi rekao. Ne znam ni konkretan razlog, nismo ni pričali - plakala je Jovana.
Niste jedno za drugo! - uključila se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Monika to iznela na Igri istine, Stefan je samo ustao... - počela je Jovana.
Sada opet lažeš, tebe sam pitao! Meni kuka kako su je zavlačili ovde zbog Vladimira, a onda mu se smeje. Ja ne volim to koketiranje i flertovanje - viknuo je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefane, nadam se da ne aludiraš na koketiranje sa mnom, jer to ne postoji - dobacio je Vladimir.
Ja nisam mogla da spavam, dok mu ne objasnem, došla sam do njega, nije želeo da me sluša i ja sam se rasplakala. Nisam želela da spavam sa Monikom, jer je rekla da će me zaskočiti. Susrela sam se sa Tomovićem, on je nešto prokomentarisao i ja sam rekla "Bože, kakav kreten Tomović", to je čula Monika - nastavila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga