AKTUELNO

Branio se pitanjima.

Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću, spreman da započne emisiju "Pretres nedelje", ali pre toga je hteo da čuje nešto više o današnjoj podeli budžeta, konkretno o sukobu između Vladimira Tomovića i Mišela Gvozdenovića. I mišljenje Zorice Erić je bilo zanimljivo, s obzirom da ga je poznavala od ranije, pa je imala šta da kaže o njemu i epitetu "ljigav".

Ti znaš kako smo se upoznali, i vodila sam te na tezge. Tamo sam se upoznala sa tvojim roditeljima. Oni su me zgotivili jer te vodim svuda. Kada je počelo takmičenje u pevanju, prijavio se još jedan dečko iz Mrčajevaca. Ja sam rekla da će Mišel biti bolji od njega. On je bio borbeniji, za razliku od Miroslava koji je povučeniji. Javnu podršku nisam mogla da mu dam zbog druga. Jednog dana sam bila obaveštena da njegovi roditelji i on optužuju mene da cepam njegove postere, i prelepljujem Miroslavljevim slikama - govorila je Zorica.
Da li je bilo ovako, došao sam iz Holandije, počeo da radim sa bendom. Rekla si mi da super pevam, i bilo je pitanje da dođem da otpevam neku pesmu. Gde sam ja krao bakšiš? - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, ja sam čula da pričaju. Nisam te videla, to nisam ni izjavila. Samo sam rekla da ljudi pričaju. A ja sam rekla samo da niste ispali fer prema meni. Rekla sam da imaš ljigave postupke prema Miljani, da kupuješ mir sa njom. Jeste preživeo golgotu sa njom, ali su i oni nju maltretirali, i fizički i verbalno - rekla je Zorica.
Ja sam nju pitao da li je i što je to rekla, a ako se nešto priča, reci mi ko je to rekao da ga tužim! Svako je otišao na svoju stranu nakon tih svirki, i to je to - rekao je Gvozdenović.
Kada sam pevala na slavlju jednom, nikad neću to zaboraviti, da sam prišla njegovim roditeljima, i njegov otac mi je pružio ruku i rekao ironično - da se upoznamo. Iz zahvalnosti što je počeo da radi, njegovi roditelji su se pravili da me ne poznaju - dodala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li sam te ikada vređao, ponižavao? Da li sam te ja zvao ne neku svirku? Da li sam ja tad krao novac neki? Da li si ti ikad videla da kradem bakšiš? - pitao je Mišel.
Ama ko je to rekao? Ne. Uvredio si me postupcima. Mi smo se videli par puta nakon toga, imali smo neku zajedničku svirku - odgovorila je Zorica.

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga