AKTUELNO

Drama se nastavila!

Pre samog "Izbora potrčka" voditelj Milan Milošević, koji je upravo došao na imanje, je zajedno sa zadrugarima, prokomentarisao današnju podelu budžeta koja je nakon iste, izazvala lavinu komentara. Voditelj Milan je sada dao šansu svakom zadrugaru, kako bi rekao šta mu je zasmetalo pri Vladimirovom iznošenju mišljenja o svojim cimarima. Naime, Vladimir Tomović je odlukom sinoć izbačenog Lazara Čolića Zole postavljen za vođu, a na samom početku, njegovo vođstvo bila je glavna tema, kao i sukob sa Mišelom Gvozdenovićem.

Priča koja je zaslužila je ta da se odmah nađe na tapetu, a vezana je za Vladimira i Mišela. Ko je ljiga, a ko lažov? Ta priča nije završena, šta se desilo, baci si budžet? - komentarisao je voditelj.
Videlo se šta je bilo pre neki dan, Vladimir je sebi dao za pravo da mi se unese u facu. Lagao je kada je rekao da sam se ja promenio od početka, pa do sada. On mene ne poznaje. Mene je to uvredilo - počeo je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada niko na svetu zbog svog mišljenja, nije nazvan lažovom. Kako ti sebi daješ za pravo da nazoveš čoveka lažovom zbog svog mišljenja? Tebi je bakšiš da te pljuju i gaze - pitao je Vladimir.
Ja sam taj koji je reagovao burno, ja priznajem, ali sam ja isto tako spustio loptu. Da sam se ja njemu uneo u facu, to bi bio haos. Ispao sam tolerantan, on samo nije trebao da mi se unosi u facu. Rekao sam mu da se skloni, a meni se više niko nikada neće unositi, jer ću ja drugačije regovati - zapretio je Mišel.
Ja sam spreman da sprovedem neku anketu, i jedino polje u kom ne možemo da se nadmećemo jeste narodna muzika, a u svim poljima drugim, bio bi potučen. On čovek ne zna elementarno znanje, to je za mene poraz, sramota me što sam se sa takvom osobom nastavljao - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam završio školu, ali to nije objašnjenje zašto si mi se onako unosio u facu! Budžet sam bacio jer sa ga dobio od njega. Neću da uzmem tvojih 1000 dinara - dodao je Mišel.
Ti si čoveče napravio greške u rijalitiju, moraš to da priznaš! - vikao je Vladimir.
Ja sam gledao da je novac tvoj, zato sam vratio - dodao je Mišel.
Mišel, rekao si da Vladimir kupuje mir? - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Kristijanom, on ne može očima da ga gleda, i to je za mene kupovanje mira. Ja to tako vidim - dodao je Mišel.
To je njegovo mišljenje, ja ne mogu da mu kažem da laže, to je sloboda govora - nastavljao je Vladimir.
On uporno tvrdi da sam ja loš čovek, i zato ja smem da kažem da on laže! - rekao je Mišel.
Gluplju situaciju nisam imao, i mogao da čujem, ovo je sve bez razloga - ponavljao je Tomović.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga