AKTUELNO

Toktoker mu dao obećanje!

Nakon raspodele budžeta Vladimira Tomovića, Nenad Lazić Neca imao je reč, te je dao svoj sud o svemu što je imao prilike da vidi.

Očekivao sam mali budžet, i nisam čuo mišljenje? - rekao je Neca.
Moraš da povedš računa da gubiš honorare, jesi svestan da to radiš svaki dan? Sedi dok ti gu*ica ne utrne na fotelji! Odličan si rijaliti igrač, Brendon ti ne može ništa, i dao si mu na značaju! Želiš da igraš igru sa njim, ali te nije pomerio ni ovoliko. Vaš odnos je onakav kakav Neca želi da bude - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam ništa sitno - dodao je Brendon.
Ja samo hoću da prokomentarišem, tri osobe su mi dale veliki budžet... - počeo je Neca.
A svima si nam dao male budžete posle. Kakvo je to ponašanje? - dodao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada ništa lepo nisi rekao o meni, meni je to krivo, trebao si da imaš razumevanja... Jesam se ogrešio o tebe, najviše možda - dodao je Neca.
Ja sam bio u strahu da li ću da ostanem gladan, u oči me gledaj! Sve si delima pokazao, dok sam pričao, ti si ćaskao sa drugima. Ti si od one dece što ih majka pre gostiju tuče - vikao je Tomović.
Ja saM rekao, žao mi je što me moji nisu tukli, jer me nisu pripremili za ovaj svet. Povredilo me što si mi rekao da sam gubavac. ja ću večeras da sedim ovde , i da komentarišem, nadam se da ćeš da vidiš da sam se promenio - zaključio je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga