AKTUELNO

Okolnosti se promenile.

U toku je raspodela budžeta za nedelju pred nama, a Vladimir Tomović kao ovonedeljni vođa, ima prilike da budžete, koje je dobio od Velikog šefa, podeli prema svom nahođenju. On je pojedine već dodelio, a naredni zadrugari koji su dobili mali budžet, jesu Jovana Ljubisavljević i Kenan Tahirović.

Neću da dužim za Jovanu, suludo bi bilo da se držim svojih reči. Moje reči su bili da kad budem vođa, da će ona bude omiljena osoba, i da dobije veliki budžet. Lažov sam, jer neću ispuniti to sve. Mogao sam da se napravim lud, ali to bi bio sukob sa samim sobom. Reći ću samo da o njoj mislim sve najbolje - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Kenanom nisam prijatelj, u konkretnim odnosima smo. Za vrline mogu reći da si se pokazao kao dobar čovek, prema meni. U trenucima kad je meni bilo teško, ti si bio tu. Ne mogu ti se zahvaliti budžetom, ali na ovaj način ti dajem zahvalnost, kada si mi prišao tad. Za rijaliti ti kažem svaka čast. Vidim da si staložen. Ponašaš se prema meni sasvim uljudno, i neki drugarski odnos će ostati sa moje strane - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet Maji Marinković. Ona je osoba koja je uradila mnogo loše stvari ovde. Žao mi je što se srozaš u svakoj situaciji. Nisam doživeo da neko moli za ponižavanje. Ne činiš dobro ni sebi ni drugima. Da li osetiš nekad da zaplačeš kad izgubiš neki honorar? Povedi računa o ponašanju, i da budeš srećna i nasmejana, kad si se već sredila kao da si u Parizu, bar možeš da se nasmeješ. Iskoristi ovo vreme da se promeniš - govorio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga