AKTUELNO

Anja sve vreme ćutala!

U toku je raspodela budžeta, a naredne male budžete koje je ovonedeljni vođa, Vladimir Tomović dodelio, bio je za Anju Todorović i Jovana Cvijetića.

O njima ne menjam mišljenje od početka. Oni više nisu ni na... Ne znam ni ko su i šta su! Sinoć sam svedočio njegovoj vriski, jer ona ne čisti. Preksinoć je ona na njemu vršila egzorcizam. Od prvog do današnjeg dana, ja mislim da su oni foliranti. Niakda ništa osim toga nisam osetio. Svaka vaša rečenica je isfolirana, svaki vaš odnos, nema šta drugo da se prokomentariše. Nije poenta da kažeš da si je prevario pet puta, nego da si je prevario. Porodice nisu za vas, niko nije za vas...
Cvele je čestitao rođendan ocu, i Anja rekla isto, i ja rekla :" Mislim da je oduševljen", i ona kao pita što je provociram - ubacila se Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojci nije dobro, ajde sada da je uhvatimo i da pi*amo po joj? - pitao je Cvele.
Ti treba da se pokaješ kao neko ko je loš prema tebi! Ti si se u rijalitiju pokazao kao odličan dečko, a šta je napolju bilo, ja to ne znam. Sve ono što je navedeno je ona rekla, a ne mi, oona je za sve ala povoda. Vi treba da budete neprijatelji, a ne u vezi. Cvele ti bi bolji bio sam, ona ne treba da bude uz tebe, ti si dobar, ekstra dečko. Kako ona ljubi usta koja su je prevarila šest puta - dodao je Vladimir.
Provodiš sa nekim vreme non-stop, sa njom sam, ona na način na koji je sve ono izjavila, pokšava da iskaže bes. Ne mogu sada sa njom da pričam, kada joj nije dobro - pravdao se Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je što mi je na vas asocijacija foliranje - nastavljao je Vladimir.
Ja to njoj ne mogu da izbacim iz glave, ali sam tu - dodao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: D.B.

#Zadruga