AKTUELNO

Haos već na početku!

U Beloj kući je počela raspodela budžeta. Lazar Čolić Zola je sinoć napustio velelepno imanje i za vođu imenovao Vladimira Tomovića. On je svoju podelu započeo od svoje devojke, Paule Hublin, kako se i očekivalo od njega, a u međuvremenu je usledila i rasprava zadrugara oko mesta sedenja. Kada su se strasti smirile, vođa je nastavio, i to sa malim budžetom, namenjenom Mišelu Gvozdenoviću.

Ne mogu da verujem da sam doživeo zbog svog mišljenja, konflikt. Rekao sam da od Čorbe, Alena i Kenana mogu mnogo da naučim. Na to moje izlaganje, dobio sam uvrede da sam lažov. Sve i da nije tačno, to je pogrešno mišljenje, a ne laž. Moje mišljenje je tako. Nisam upoznao glupljeg čoveka, a neko poput odraslog čoveka koji traži pomoć oko odgovora u igrici, očigledno imaš problem sa matematikom i geografijom. Ograničene osobe ne mogu ništa da nauče ovde. Ja mogu da naučim i od budale nešto, jer za pametnog čoveka i noga u du*e je korak napred. Sloboda govora je zakonom regulisana, tako da to ne može niko da mi zabrani. Od prvog dana si našao utočište u pabu - rekao je Tomović.
Ja želim da kažem svoje mišljenje odmah. U stvari, pošto si ti stariji, čekam da završiš - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Činjenica da se prve noći, kada si došao, bio si spremniji nego sada. Ne bi dozvolio da ti se uđe u svoj krevet, kao i sada kada kažeš da ćeš Miljani postavljati tenkove. Previše sam ti prekjuče dao na značaju. Bio si manji od makovog zrna na početku, pogotovo prema Kristijanu. Šta si radio sa Miljanom kada si dozvoljavao ono sve? Jako je loš čovek, niko o njemu ne misli lepo, čak i ljudi sa kojima se druži. Rekao sam da si bleda senka, i kažem i sad. A fenomenalan si pevač. Pokazao si drugog Mišela, od onog pravog ko si napolju - govorio je Tomović.
Previše sam ja tebi dopustio. Ja sam nju uvek odguravao od sebe. Kupovao sam mir, kao i ti. Priznajem, lagao sam kao i ti. Nema potrebe za tim, kad ne možeš verbalno da izađeš na kraj, ti počneš da se biješ. Ja sam tebe iskulirao, kao i Filipa, ali ti si mi se unosio u facu - branio se Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ti ovih hiljadu šugavih dinara, ne treba mi! - iznervirao se Gvozdenović.
Ja imam veliko uvažavanje prema novcu koji nam je dodeljen ovde. Budite svesni, da su ovo jedne od osobe koje neće uzeti moj budžet, a isto tako, su one koji se ne libe da na žurki traže dvesta dinara za pivo. Sutra ću ti dati. Pokazao si se kako se ponašaš prema novcu. Izvini što si toliko ljigav da nisam hteo da te udarim - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga