AKTUELNO

Zorica se takođe jadala!

Jovana Ljubisavlkjević je ovog popodneva porazgovarala sa Zoricom Erić, gde su se dotakle aktuelnih tema na imanju, gde je Zorica otkrila svoja zapažanja na imanju koja su je blago šokirala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sinoć ostala u šoku posle onih naučno - fantastičnih priča. Ja sam na kraju krajeva ovde došla sa nekim ciljem - počela je Zorica.
Razumem vas, imate godina i sve. Ja sam se izduvala kao balon, ne mogu više ni da slušam reči drugih. Ispalo je da sam se promenila, a sada im smeta što više ne ćutim - dodala je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja gledam ove devojke, nekima je bitno šta se nosi, 25 pari naočara, 26 pari čizama. Mora sve da bude marka, a kada dođu u moje godine, shvatiće da ništa od toga nije bitno. Retki su mladi ljudi koji tako... - rekla je Zorica.
Ja nisam takva. Meni je tata taksista, majka ne radi, brat srednja škola... Mali stan, nekako normalni smo, a kada si normalan, onda si neshvaćen. Ja ne mogu da verujem da je Stefan sinoć poverovao u one stvari, šta sam ja, budala? Biće ovo sigurno tema, pa ćemo rešiti, ali drugačiji smo. Ja ne idem da spavam dok nešto ne rešim, a on hoće da se izduva, da se sredi, ali ja nisam takva. Ja verujem da on nije ni spavao, ali nisam ni ja. Jer ako nas sve za stolom bude poljuljalo... - zaključila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se bojim da neću da se naviknem na ljude, ja neću da budem rijaliti igrač, koji će nekog da napada - dodala je Zorica.
Ja se iskreno nadam da se sve vidi, jer se neke stvari rade na silu - dodala je Jovana.
Ranije sam bila Bože sačuvaj, volela sam svirke, izlaske, samo ne kući, a sada mi je svega preko glave! - dodala je Zorica.

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga