AKTUELNO

Hit!

Nataša Radan zamolila je Marka Janjuševića Janjuša da joj ispriča vic o zecu, što je uradio pred Jovanom Tomić Matorom, ali je problem nastao kada su zadrugarke priznale da nisu ništa razumele.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže, na poslu, dvojica kolega i sad jedan kaže ,,Brate, mogli bismo kod mene na pivo", kaže ovaj ,,Ajde" i dođe kolega kod kolege, a ovaj jedan ima kako se zove, klinca. Klinca, razumeš?! Kapiraš? I sad ovaj mali, ovaj, kaže, da se igraju malo. Kaže ovaj da mu crta nešto i sad ovaj donese mu olovku i svesku i sad pita šta da mu nacrta, kaže on žifaru, pa posle konja, pa da mu nacrta svinju, pa kucu, pa nilskog konja, pa kravu, macu, ,,E, ne znam macu" - ispričao je Janjuš.
A gde je zec? - upitala je Matora.
NIsam ni ja razumela. Sin je k*rva! A meni je zanimljivo kako pričaš! - dodala je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom se Janjuš dotakao njegove bivše supruge Ene Janjušević, te je rekao šta bi se desilo kada bi saznao da je našla dečka.

Zamisli izađem, a ćžena mi našla dečka, pa ja ne znam, ja bih ga ubio, ne bi mi bilo baš svejedno, morao bih da se upoznam sa njim. Šalim se, samo da je živa i zdrava samo da je srećna, ne bih zamerio nikad u životu!

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga