AKTUELNO

Skandal!

Paula Hublin bila je prozvana od strane predstavnika sedme sile kako bi prokomentarisala odnos sa Vladimirom Tomovićem, kao i o sukbou sa Franom Pujasom, inače njenim bivšim dečkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni to nije ništa čudno, krećem uvek od sebe, ja sam imala takvu sitauciju u životu, ali isto tako kada bi ih malo bolje upoznala, gledala bih kakvi su oni prema meni, to što je on pričao neke priče, radio je sa punim pravom, kao i ostali ljudi koji su mi govorili. Stvari koje sam ja ovde uradila su katastrofalne i isto delim to mišljenje, tako da, i dalje nekako se trudim da to ispravim koliko god je moguće, smatram da svako u životu pogreši - rekla je Paula.
Fran, šta ti imaš da poručiš Pauli i Tomoviću? - glasilo je pitanje za Frana.
Tomović je vrlo iskrena osoba koja je bila u rijalitiju, ja stojim iza njihove ljubavi i želim im sreću! Ja sam odlučio da nema više smisla, meni je teško, imam emocije, ne pokušavam to sakriti, ali vidiš kako se stvari završe - rekao je Fran.
Smešno je što izigrava žrtvu, a uselio je ovu malu(Teodoru) u krevet, dosta mi je ovih patetičara u životu, nemoj da glumiš neku žrtvu! - poručio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga