AKTUELNO

Pokušavao da se opravda na sve načine!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje koje je voditelj, i novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio, bilo je za Milana Jankovića Čorbu.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle svih onih uvreda, šta je sledeće? - pitao je voditelj.
Ja sam samo hteo da je uvredim tada. Počela je netrpeljivost, ja sma hteo d aje pogodim, jer je mene pogodilo. Bila je priča oko Mensura, pa sve ono posle, razumite me - dodao je Čorba.
Zašto joj nisi ulio samopouzdanje, priznao i ostalo? Nasuprot tome, ti si je ponižavao? Ona je zasigurno najponiženija devojka ikada? - pitao je novinar.
Ja sma bio nežan, posvećivao joj pažnju, ali se sve to rodilo u zadnje vreme. Na osnovu onoga što je radila, ja sam morao d apokažem nezadovoljstvo. Ja nisam ljubomorisao, ja sam samo pokazao šta mi se ne sviđa. Ja sam odlučio da se ovako postavim, možda nisam izabrao prave reči, ali sam pokazao nezadovoljstvo - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeo si da uplićeš Teodoru, Maja nikad nije radila stvari koje je radila Janjšu? Kristijan i Rialda na primer? pitao je voditelj.
Ja sam neke stvari prihvatio, Maja i ja smo provodili vreme knstantno, a ja mogu da kažem da smo... - počeo je Čorba, ali ga je Maja prekinula.
Ja nisam ozvaničio vezu, ali je bilo jasnoo da naša prisnost prevazilazi granicu prijateljstva. Ja tako i s aMilicom i sa drugim devojkama... E sad, to što ja nisam ozvaničio vezu, što sam se držao svojih principa. Ja nisam pogazio reč, i znam da sam napravio grešku, ali kada se setim Maje, mene vežu lepe stvari. Za mene je taj rečnik neprimetan - dodao je Janković.
Tvoj sleng se koristi samo u komunikaciji sa Majom? Zašto ne sa Teodorm? - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da to budi nezadovoljstvo kod žena, ja sma i pre Maje rekao za dvesta grama smrdljivog mesa - izvinjavao se Čorba.
Majo, nazvao te kerušom koja je u teranju? - pitao je voditelj.
Smatram d aja za neke stvari jesam pogrešila, ali ovo nisam zaslužila sa njegove strane - rekla je Maja.
Slažem se, priznajem - dodao je Janković.
Čorba ako kažeš da se rodila emocija, da si je zavoleo, zašto joj to nisi rekao? - pitao je voditelj.
On konstantno radi neke stvari, posmatra me, i uhvati se za glupost, pa nedelju dana priča o toj nekoj stvari, samo traži razlog da se distancira. Svakako mi nije prijatno - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvalio si se petingom? - dodao je voditelj.
Ma ja se tako šalim! - dodao je Čorba.
Ja ne verujem da je on zaljubljen, a on to stalno priča kada je neka svađa - rekao je Đedović.
Danas mi je priznao da je zaljubljen u Maju, da nije u Taru, Paulu... - rekao je Kristijan.
On samo hoće da se oslobodi Majine reputacije - konstatovao je Đedović.
Ja se ne osećam loše, ako sma trebala da s eosećam loše, okej, ali ja mislim da nisma pogrešila. On je neke stvari možda namerno radio. Čudan je, nervozan - komentarisala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da sam pogrešio, i osećam se tužno, čudno - rekao je Čorba.
Ja sam rekla da sma trebala da se distanciram od nekih stvari. Jeste me ponizio, ja ne znam, neću da pravim monstruma od njega - vikala je Maja.
Ljudi ovde slude po rečima, a ne po delima! Ja sam to shvatio, niko nikada nije komentarisao kako sam ja nešto lepo uradio za nju - nastavljao je Čorba.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga