AKTUELNO

Misica je momentalno negodovala.

Sandra Rešić naredna je komentarisala zadrugare koji najviše gunđaju za crnim stolom:

Da, to su definitivno Ša, Kenan, Nataša... Ša zato što ima prgavu narav i sve bi se završilo nekim cređanjem i pre je to izbegavanje sukoba, dok Kenana jednostavno ne zanima ništa. Jovana je rekla da je krenula da komentariše sad, što je i dobro, ali si sad u izlaganju rekla i da je konačno tvoj prag tolerancije dostigao neki vrhunac... Za mene si samo dokazala da ne možeš da funkcionišeš kao jedinka, nego si saa dobila mu*a - rekla je Sandra, a Jovana je sve vreme negodovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da svi gunđaju. Kenan, recimo, Milica Kemez katastrofa... Ana u većini slučajeva je kao i ja, ima svoje mišljenje, ali sve vreme govori sebi u bradu, nekada ustane i to kaže, ali većinom smo ona i ja samo pogledima komentarisale. Ja sam u početku išla linijom manjeg otpora, a sada me ne zanima šta ćete reći - komentarisala je Dragana.
Ti samo petkom imaš mišljenje - dobacila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš da me porediš sa sobom, morala sam da ti odgovorim samo. Ti nemaš hrabrosti da ustaneš i kažeš svoje mišljenje, ja stanem iza svega, ne kažem da sam možda rekla ili da se ne sećam - rekla je Ana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga