AKTUELNO

Janković se izvinio.

U toku je Igra istine, pitanje koje je postavio Marko Janjušević Janjuš, bilo je upućeno Milanu Jankoviću Čorbi.

Objasniću situaciju, pogrešio sam, sve je greška! Svestan sam! To što se danas čulo na klipu, nisam mogao da se suzdržim, jer je devojka izazvala u meni bes. Ona mene nije vređala, ja sam nju, ali nisam sedeo sam. Sve sam izgovorio, i onda sam stao, pi*ka sam ispao jer nisam mogao da se kontrolišem. Smatram da je to bila zamka koja se pojavila, i upao sam. Bio sam nepromišljen, izvinjavam se! - govorio je Čorba.
To je meni bolna tema! I celi život ću nositi sa sobom tu grešku! Zato izbegavam tu temu, ne želim da ulazim u bilo kakav odnos. Pogotovo danas kad sam video... - pričao je Janjuš.
Išao sam kao neki bandoglavi manijak - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja bolna tema je što sam ja neke stvari prouzrukovao, ali ja sam kriv, i hoću da izađem iz te priče. Ne smeta mi što je on sa njom. Samo ne želim da me spominje! - dodao je Marko.
Moja glava je bistrija, i zato mi je teže svakim danom! Neću vas dirati, niti družiti se s vama- nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko nema zadovoljstvo, nisam žrtva, nosim krivicu, izvinjavam se oboma, ja sam naspram njih minijaturan! - rekao je Janković.
Ja nisam svetica u odnosu sa Janjušem. Isto tako, to što kažeš da je to tvoja bol, sklon si poroku, varanju žena i ostalo. Ti si taj koji je bio oženjen i uništio svoju svetinju! Ja sam ušla sa Čorbom u vezu, nakon Janjuša, zbog koga sam preplakala i bila na tabletama. Pogrešila sam što je to bilo nepromišljeno, ali sam se zaljubila u njega, bila je dobra energija. Generalno, ne kajem se - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga