AKTUELNO

Au brate!

U toku je Igra istine. Sve vreme traje sukob između Tare Simov i Nadice Zeljković.

Ja ne želim da spominjem više Taru koja je bacila kofu go*ana na mene, jer da ona priča da ja živim na račun moje ćerke, i da me vređa, a ja ceo život radim 31 godinu u kafani, a ona mene vređa i priča kako ja živim na tuđi račun - pričala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova žena podbada nisko, vređa sve - rekao je Ša.
Pa ti pobedi sebe, pa ne radi stvari koje radiš. Ti si njoj rekao je*em ti mater, a ona je htela da ti da savet, nije ti ništa loše rekla - vikao je Tomović.
Ona je meni rekla debilu, vređala me je - ubacila se Tara.
Ona je nebitna ovde, a vi ste tri dana u vezi, a imate deset svađa - pričao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mu neću biti razlog što će biti grebanja kapije. Tara nije uvreda kada joj kažem da je kretenka, jer joj to stalno kažem i svima to pričam. Ja gledam njih dvoje da bi videla neko pokajanje, i da Tara Simov ustane i kaže da se izvinjava, a ona to nije uradila. Ja sam svedok ovoga klipa gde se oni cerekaju na jedan najružniji način. Ja sam Ša rekla da sam majka koja će ga zagrliti, ali i da sam Ivanina majka. Ona je dobila status devojke koja je poletela ali će se razlupati - pričala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju bole reči od Tare, nije joj lako jer je ona majka koja je gledala kako joj varaju ćerku - dobacila je Matora.
Ja nju razumem, ali nemoj da se nervira zbog Tarinog komentara - rekao je Tomović.
Ona je napala Draganu zbog ljubavnice, pa je mene napala. Ja spominjem Ivaninu majku jer znam kako joj je - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemojte da spominjete moju i Ivaninu majku - vikao je Ša.
Ja ću svaki put da ih spomenem jer nisam zlonamerna prema tebi, ja ne provociram ja ti skrećem pažnju - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga