AKTUELNO

Komšija se poštuje.

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Mine Vrbaški i Anđela Rankovića. Na red da nominuje je došla Tara Simov.

Mina je neko s kim se poznajem jako dugo, ona je neko s kojom sam detinjstvo provela. Imale smo i lepe i loše trenutke. Prošle godine smo zamoljene da se ne raspravljamo, ona je to prekšila puno puta. Mina se donekle trudi, teško joj je bilo da se odupre za neke stvari, ali me nije uvredila kao prošle godine. Ona u poslednjih par dana, ima bolji odnos sa mnom. Nadam se da je sad iskrena. Anđela sam komentarisala, mislim da je ultra kvalitetan dečko. Jedina stvar koju ti zameram što si dozvolio da se raspadne, pa nju šaljem u izolaciju, tebe ostavljam - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina i ja se nismo svađali, sve top. Posvađali smo se jednom prilikom, nije ona kriva, mojom greškom. I dalje smo super, šta god da radi, to je Mina. Anđelo je momčina i po, baš bez greške momak. Vole ga žene, ništa nije uradio loše, momak za primer, on mi je drugar, tako da njega ostavljam - rekao je Ša.
Mina me je od početka zamrzela, nije mogla da me gleda. Posle se promenilo, kad sam divljao ona je došla, prošetala i dala mi par saveta, pokazal je da nije loša osoba. Imam sad ok mišljenje o njoj, pogotovo kad popije, tad je baš opuštena. Što se tiče Anđela, komšija, pričali smo o ženama, o treningu, svemu. Najbolja je osoba ne ogovara druge. Momak na mestu, sve devojke koje mi se sviđaju su zaljubljene u njega. Ovo je njegov teren, ali ću mu objasniti jednu stvar kad izađe. Šaljem Minu, ostavljam njega - govorio je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga