AKTUELNO

Opasna kad se naljuti.

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Mine Vrbaški i Anđela Rankovića. Na red da nominuje je došla Maja Marinković.

Biću kratka, Mina i ja imamo odnos kao rogovi u vreći. Uglavnom su to rasprave oko muškog roda. Što se tiče Anđela, njega poznajem, imam najlepše mišljenje o njemu. Njega ću sačuvati - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošli put sam sačuvala Anđela, i ovog puta ću. Poslaću Minu, ona nije sebična, a puno spletkari - rekla je Dragana.
Anđelo, za njega sve najbolje, fin, kulturan, imamo dobar odnos. Nikad nijednu ružnu reč nismo rekli. Za Minu bih rekao da ispod lepog lica, vreba đavolica. Ima neku stranu kada je neko uvredi, zna da udari nisko, i isprovocira. Sa njom imam korektan odnos, nismo se svađali. Poslaću Anđela, sačuvaću Minu - pričao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je dobar drugar, baš je gotivim. Anđelo je pravi gradski momak, sa svim kodeksima mangupa. Njemu je cilja da bude bolji plasman ove godine,poslaću Minu u izolaciju - rekao je Alen.
Meni su oboje dragi, nemam konflikte. Družim se sa oboje. Sa Anđelom sam pričala, sa Minom delim šminku, uvek me podržavala u vezi sa Alenom, pa nju ću sačuvati - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga