AKTUELNO

Nije kao nekad što je bilo.

U toku su nominacije, a red da nekoga između Mine Vrbaški i Anđela Rankovića pošalje u izolaciju, je bio na Milicu Kemez.

Što se tiče ove nominacije, koštalo me prošli put, jer nisam Anđela sačuvala, pa je ljut na mene. S Minom sam imala prošle sezone super komunikaciju, ove je neka druga devojka, a što se tiče našeg odnosa, stavila ga je u fioku. Provodi vreme s nekim drugim ljudima, pravi priče zbog rijalitija, ušla je sa mozgom pre srca. Njen odnos s Vladimirom je uvek taj razlog zbog kog počinje i završava s muškarcima. Ne ulazim u to šta radi u rijalitiju, nisam komentarisala ono što si rekla Caru za mene. Uvek si stavljala one ljude koje si tek upoznala, ispred onih koje dugo znaš - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Anđela imam sve najbolje, svaka čast što ne igraš ovde rijaliti, ostao si dosledan sebi, vredan si pažnje. Ne držiš se nekih stvari i stavova, izvlačiš deblji kraj zbog nekog drugog. Kad se družiš sa nekim, odlučuješ sam da li ćeš imati nešto sa tim nekim ili nećeš. Ovaj put čuvam njega, a nju šaljem u izolaciju - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga