AKTUELNO

Sve najbolje o njemu!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Mine Vrbaški i Anđela Rankovića. Na red da nominuje je došao Nenad Lazić Neca.

Ja ću kratko, Anđelo mi je veoma gotivan, o njemu imam sjajno mišljenje. Mina je osoba koja meni jako pomaže, ja u njoj vidim nešto dobro. Sada nominujem Anđela - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni je bio Lazar Čolić Zola.

Mina i ja imamo vredne razgovore i konkretne. Prošle godine smo imali sukobe, ali ove godine smo sve sredili. Ako se ne mešam u njen rijaliti, ne diramo se. Gotivim je jako, i ona mora malo više da se posveti sebi. Bori se za majku i brata. Anđelo i ja smo se upoznali ovo sezone, on je meni psotao jedan od boljih prijatelja ovde, on je jako lojalan momak, i veoma pošten. Oduševio me je baš nekim postupcima. Moraću da sačiuvam njega, da se ne naljuti, pa nominujem Minu. - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina i ja imamo dobar odnos, ona malo spletkari u rijalitiju. Super se mi držimo, Anđelo je super momak, ali ja moram da nominujem Minu, jer sam nominovao Anđela pre nedelju dana - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga