AKTUELNO

Novi momenti!

U toku su "Nominacije" a naredni zadrugar koji je imao priliku da bira između Anđela Rankovića i Mine Vrbaški je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošli put sam komentarisao Anđela, tri sezone sam tu, jedan od retkih momaka koji je od prvog do poslednjeg dana isti. Ne menja ništa, nije čovek koji se petlja, jako dobar momak, prema meni je, ne dobar, nego... Uvek gledam ličnu relaciju, i retko kada komentarišem relacije sa drugima. O njemu sve najbolje mogu da kažem, i mi se kapiramo, nikada se nije naljutio na bilo koju moju šalu i ostalo. Uvek ću se tako šaliti, i neću puno da dužim, zna da mislim dobro o njemu. Minu znam 4 godine, ona je devojka koja spava sa mnom u krevetu i bilo je komentara, a gledam je skroz drugim očima. Naš odnos je bolji od svih sezona, jer me u svakoj izdala, a sada nije, još uvek. Ja sam uvek bio prema njoj dobar, branio sam je, savetovao, a ove sezone ne bih voleo da me proda, i da se desio ono što se dešavalo, pogotovo prošle sezone, kada sam bio nominovan, dobio mali budžet. Ne bih voleo da se to desi. Ne sviđa mi se njeno ponašanje koje ima sa pojedinima, a u dubini verujem da se sprda. Nekada to izgleda morbuidno, lše za oko. Zna na šta mislim, o čemu pričam. Nadam se da sve radi kroz sprdnju. Zato neću ništa da govorim. Neću da dužim puno, Anđelo ne treba da se ljuti, žao mi je što moram, ali eto - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Anđela, prošle nedelje sam pričala o njemu, dobar je kvalitetan, nemam šta da zamerim. Što se tiče mine, pa ona je ušla ovde kada sam ja bila strašno zaljubljena u Filipa, svađale smo se zbog gluposti... Loše sam se osećala zbog toga jedno vreme, ali sam se brzo oporavila. Ja sam njoj sve oprostila, razumemo se pogledom, spavamo jedna pored druge. Mislim da je Mina dosta namučena i da je zato takva kakva jeste. Nije loša, nego namazana. Dobar je čovek, drug, ne mogu da je pošaljem u izolaciju - dodala je Aleksandra.
Anđelo je bio pre dve nedelje u izolaciji, i tu sam rekla svoje mišljenje. Bili smo zajedno nomonivani, pričali smo malo, normalan je dečko, ima pametne poglede na svet, bilo je zanimljivo da se vode konverzacije. O njemu sve najlepše imam da kažem. Mina i ja nemamo neki odnos, ali nemamo ni svađe, bilo je samo ono jednom. Čuvam Anđela, šaljem Minu zbog one stuacije - dodala je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo, voleo ih da više vremena provodimo zajendo. Ne želim da ulazim u tvoje konflikte, rasprave, nema potrebe da budeš smoren, jer ništa nije vredno toga, nemaš ti neke probleme. Na mene nemoj da se ugledaš. Mina i ja smo imali tu neku svađu, ne znam ni kada je bila, ali eto, zato tebe šaljem Mina - rekao je Cvele.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga