AKTUELNO

Hit!

Kao i svaki prethodni, i ovaj četvrtak rezervisan je za emisiju "Gledanje snimaka". Zadrugari imaju prilike da se suoče sa svim svojim lažima, možda tajnim romansama, ali i sa situacijama koje su negirali u danima za nama. Opštepoznato je da često nisu ni svesni šta su lagali, a voditelj Milan Milošević je došao na imanje, kako bi sa stanarima Bele kuće prodiskutovao o onome što će imati prilike da pogledaju. Zadrugari su ovog puta, imali priliku da se uvere u odnos  Milice Kemez i Vladimira Tomovića. Naime, zadrugari su je napali za njega, a ona se smeškala.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Paula rekla da je Milica zaljubljena u mene - rekao je Vladimir.
Ja sam mislila da je to suludo, dok se Vladimir i ja nismo počeli družiti - dodala je Paula.
Posle onog klipa, ja sam rekla Vladimiru da je on zaljubljen u Paulu, a Car u Minu. On se prešaltao kod Paule, jer kod mene nema prolaz sa tim igrarijama. Meni je žao Frana, jer neću da se mešam u tu priču, da ne bi ispalo da ja sad kao nešto. Meni je to katastrofa, ja neću da budem dobra sa lošim ljudima, jer Fran pati dok se oni grle i smeškaju - objasnila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što si besna? - pitao je Đedović.
Ona bude u vezi sa Borom koji joj vređa porodicu, a žao joj Frana? - dodao je Vladimir.
Ja neću da učestvujem u tim igrama, ne mogu da se zaljubim, kada imam emocije prema drugoj strani. Ona u ponedeljak voli Frana, pa isto taj dan kreće flert. Ja sedim tu, i čujem šta se priča. Paula je njemu kao jec na jedanaest. On osobe sa vrha želi da navuče, kao što je Mišela, pa je sad Paula pobedila na Zadrugoviziji, pa će neke priče da joj proda - vikala je Milica.
Milice, nisi se makla sa pričom, od Bore, nisi se pomakla, kada je Bori bilo neprijatno - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

On je mene onda kvarno zagrlio, kada je bio onaj klip. Ja sma plakala zbog Bore tu, a on me zagrlio kao da me uteši, a to je namerno uradio - dodala je Milica.
Ovo je noć pranja mozgova. Ona je kao osetila empatiju prema Franu... Blamiraš se i lažeš, pokrij se ušima (Milica) - dodao je Vladimir potom.
Ja i Fran smo dobri od početka! - pravdala se Kemezova.
Ne postoji osoba koja može da mi kaže da joj je žao Frana, a ne Bore - nastavljao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo zlo sam ja učinila Bori? - dodala je Milica.
Na dnu si Mico - rekao je Tomović.
Danas mi je rekao da sam mu bila sprdnja, a Paula nije - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga