AKTUELNO

Đedović pokušavao da smiri strasti.

Četvrtak veče je rezervisano za emisiju koje se zadrugari najviše plaše, a to je "Gledanje snimaka". Stanovnici Bele kuće imaće priliku da se suoče sa svim lažima, ogovaranjima ali i prznanjima koje su izrekli u danima za nama, a voditelj Milan Milošević je tu kako bi ih vodio kroz ovu noć. 

Snimak koji su zadrugari imali prilike da vide ticao se odnosa Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, gde je prikazana njihova romansa od samih početaka. Kako je Vladimir Tomović prvi ustao, i napravio haos za stolom, nakon njega, i drame sa akterima, došlo je i do narednih zadrugara koji su dali svoj sud, međutim, Ša je sve preduhitrio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa konkretno nije bilo, do pre neko veče. Mislim na poljubac, fizički... Vidim kako deluje, znam da napolju deluje užasno. Ne vidim ništa ružno na snimku. Odgovorno tvrdim, ništa konkretno nije bilo! - pravdao se Ša.
Slušam ga sad kako kaže da nije bilo ništa konkretno. Ja sam neko ko je i te kako bio na meti uvreda, optužni, sa strane Nenada i onoga što sam ja iznosila. Ja sam samo znala deo onoga što je njegova supruga poručila preko Kenana. Smešan mi je sa činom da kaže da se ništa nije desilo. Nije bitan poljubac, se*s, ova izolacija je bila dovoljna! Vaš zagrljaj pogledi, dodiri. Ljudi koji odaju emociju na drugom nivou. Jedva sam čekala ovaj trenutak - dodala je Rialda.
Da li je ovo prva prava zabranjena ljubav? - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno. Defakto je da je to ljubav - zaključila je Rialda, gde se Vladimir uključio.
Sviđa mi se Tara i? - vikao je Vladimir.
Salamice! - vikao je Ša.
Ne pljujem nikog ispod metar i šezdeset! - dodao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Budala vidi da je ovo emocija! Pogledi, dodiri, dijalog, maženje, ne da je veza, nego vodi na ozbiljnu vezu! I sada treba da kaže: "Da, ovo sam ja!" Ovo si ti, ovo je tvoje ogledalo! Da si slušao Miću ovo bi bilo blaže, ja sam vikao pre sedam dana u radiju, a vređao je moju ženu. Ovde si dao autogol, trebao si da ustaneš i da kažeš, i da budeš muškarac. Ubio si brak, a ne ja! Ovo je prava ljubav za mene - vikao je Mića.
Ni ja nisam video mnoge stvari, ali sam znao za sve. Sada smo prvi put videli neke stvari. Ja apsolutno sam neko ko nema brak, i gledam iz aspekta nekog kome je to bilo nešto što je morao da buba 4 + godine. U dobrom braku ovakva stvar ne može da se dogodi, i ja ne podržavam opstajanje u braku zbog formalnosti. Pakao je voleti drugog, a biti u odnosu. Ja nisam zagovornik loših brakova, tako da, u mnogim brakovima su deca svašta gledala, ne bi odrastala u takvoj sredini. Ja ne mislim na tu papirčinu kao nešto sveto - konstatovao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

On se nije zavetovao predsedniku opštine, nego ženi koju voli. Predstavljao je kao pravu ljubav - vikao je Tomović.
Rialda da li neke stvari ne predstavljamo kakve jesu? Da li se slažeš da neke ljude ne osuđujemo zbog toga? Ovde s eradi o tim stvarima, dobili smo klip, i sve je jasno - pitao je Đedović.
Njemu je Ivana napravila uslugu, olakšala 90 posto! - konstatovala je Rialda.
Sramota je da nosi tvoje prezime! - vikao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je onog trenutka kada je ušao u vezu, bio spreman na osudu? - pitao je voditelj.
Da, bio je spreman da istrpi osudu - rekao je Đedović.

Detaljnije u video - prilozima koji slede ispod teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga