AKTUELNO

Da ne poveruješ!

U današnjem izdanju emisije ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je za Boru Santanu i Milana Jankovića Čorbu, a njih dvojica su trebalui da objasne zbog čega su podržali Miljanu Kulić kada je najavila da će ponovo urnisati Mišela Gvozdenovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam hteo da vidim kako farba hotel, pitao sam je kada će da farba da gledam, meni je to smešno, nisam rekao da urniše Mišela. Ne mešam se u tuđe odnose, ako se oni svađaju, to nije moj problem - rekao je Bora.
Ja sam rekao da će mi biti smešno to da gledam! Ja sam rekao da sigurno neću da učestvujem u tome - tvrdio je Čorba.
Miljana neće vršiti torturu, Miljana je sve objasnila sve u prethodnoj emisiji, ja sam objasnila zbog čega ostajem u krevetu. Mislim da smo razumni ljudi, jedino on mene može da maltretira, a ja na sebe ne dam. mislim da je Mišel za ono da lepa reč gvozdena vrata otvara. Ja znam da je on čovek, nadam se da će bar ispasti čovek da će on spavati u spavaćoj sobi dve, tri, četiri, pet nedelja. Kristijan je tu, čuje kada se noću budim, zadrugari koji znaju u kakvom sam sad stanju, mislim da će ispasti čovek - rekla je Miljana.
Ja se vraćam u ponedeljak u svoj krevet - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga