AKTUELNO

Zaboravio na nju.

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca" a za crnim stolom je ustao Anđelo Ranković pa je Milan Milošević pročitao pitanje.

Da li realno da zbog nekog Đoleta nećeš da budeš sa Minom?
Postoje tri stvari, ja nju ne gledam tako, drugo ne želim vezu ovde, ni bilo kakve odnose koje će mi nabijatri stres, a treće je i ta dva da nisu istina, ne želim da ponovim grešku koju sam imao. Đole je meni plakao svake noći zbog Mine, bio je baš loše, zaljubljen je u nju bio. Nije on glavni razlog dakle, to je to. Odnosi su nam od tada malo hladniji, ne želim da budemo prisniji - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su se Stefan i Jovana smuvali, rekao si da ćeš da sačekaš vreme od raskida, jer ako ne poštuje dečka od raskida, kako će on nju da poštuje, kako sad sa Paulom? - pitanje je bilo za Tomovića.
Ponoviću, jedem go*na, i ješću ih dalje. U pravu je gledalac, rijaliti treba da traje još duže, da iskažem pravi potencijal. Ma ja sam konj za kratke trke, ne mogu ja ove maratone. Jovana je bila moja iskrena emocija, bio sam korektan prema njoj, tada je bila u vezi - govorio je Tomović.
On se iskreno zaljubio u Jovanu, a kako se nije zlajubio u devojku koju zna već šest godina, nije pokušao da joj priđe, kako se dela kose sa rečima? To je Miljana Kulić - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga