AKTUELNO

Žao ih je Tare.

Nakon emisije, svi zadrugari su krenuli ka svojim sobama, ali i hrani. Među njima su bili i Mina Vrbaški i Anđelo Ranković, koji su vreme koristilli pričajući o odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Skapirao sam da je Ivana osoba koja njega vuče - pričao je Anđelo.
Jeste, ona vodi taj odnos, ja sam pričala s njom. On je izgubljen, ponaša se kao Tara. Sa njim može lako da se manipluiše, kao dete koje ne razmišlja o posledicama. Koliko god nisam dobra sa Tarom, meni je žao nje - rekla je Mina.
On se zato izgubio ovde, jer ga Ivana vodi kroz život. On je pita, savetuje ga, kao neko nezreolo dete Da nisu u takvim odnosima, on ne bi bio takav ovde - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

On je izgubio osećaj za svoju ženu, kao što je i misica. Ali to nije opravdanje - nastavila je Mina.
Postoje brakovi koji postoje godinu, dve i isplivaju neke trzavice. Ali njihov život, ako se ovako ponaša, kapiram da su dosta stabilni. Kao da je zaboravio šta je pričao o njo. Pritom mi nije jasno da ulazi u odnos koji uopšte nije lep- rekao je Ranković.
On kad bude shvatio i kada bude video kakva je njegova žena, a kakva je Tara... Pričao mi je da je nju upoznao ranije, pa ga je žena upozorila. Ja ne mogu da se sastavim. Žena mu je prelepa - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga