AKTUELNO

Pati za njom.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" a voditelj Milan Milošević je sledeće pitanje pročitao Vladimiru Tomoviću.

Rekao si da je Paula Tomin k. i da ne možeš da veruješ da posle svega može neko da bude sa njom. A šta je sad ovo? Da li je to ono -Frane zapamtićeš me? - glasilo je pitanje.
Ja nisam osvetoljubiva osoba. Nikada je nisam nazvao kao ostali, da je ku*va, prostitutka i ostalo. U tim trenucima nisam imao lepo mišljenje, isto kao što ne odustajem od tog stava, za tu situaciju. Retki su oni koji kažu nekom nešto, a da nisu promenili mišljenje. Rekao sam ja da će me Fran zapamtiti, ali evo Paula mi je rekla da voli ćelavo, i saznao sam još neke informacije. Meni Paula odgovara, promenile su se situacije u kući. Ovo je jedan od odnosa u kome ne radim ništa na silu. Ja sam joj rekao da treba da izgladi odnos sa Franom. Rekao sam joj da se ne inati sa mnom, i da se ne igra sa mnom. Ja sam poslednja osoba s kojom mogu da se igraju - pričao je Tomović.
Trudili smo se, ali nije nam išlo. Želim im sve najbolje. Shvatam da neće nikad ništa biti - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Primećujem ja njegove poglede, i sinoć, ja sam na te situacije imun. Ja neću da pravim problem, jer ja mogu toga da izgubim. Ti si osobi, koja ti ništa nije uradila, ti si njemu psovao majku, porodicu i tukao se, a sad kad imaš razlog da je vređaš... - nastavio je Tomović.
Na engleskom su njegove cipele, i piše da će mu se us*ati u život. Odnosilo se na Frana, i ja sam sad našao te cipele. Ja sam uvek bio za njihovu vezu - govorio je Golubović.
Vi ste bednici koji se hrane tuđom nesrećom, i bićete celi život, osamdeset posto kuće - rekao je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga