AKTUELNO

Pravi tim!

Sledeće pitanje koje je Milan Milošević pročitao u emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je upućeno Tari Simov i Nenadu ALeksiću Ša.

Mesecima smo čekali da eksplodira ta vaša stvar, kako ste se osećali jutros? - glasilo je pitanje.
Ja sam pričala sa mnogima, naravno da nema lepšeg osećaja, nego da poljubiš osobu koju voliš. Mislila sam da se loše ljubi. Ali divno se ljubi. Pričao mi je tako stalno kako je proživeo svašta, kako je imao dosta devojaka - pričala je Tara.
Sinoć kul, jutros kul. Posle sam upao u neku depresiju, u haosu sam,glava mi je spržena - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si spreman da voliš i poštuješ Taru kao novu partnerku? Sad morate da budete novi tim, baš ste lep par - glasilo je sledeće pitanje za Ša.
Jedno za drugo smo uvek tu, u mnogim situacijama, jesmo tim. Tara je uvek govorila da ja ne stojim uz nju. Ako sam u prijateljstvu takav, kakav mogu da budem u vezi. Ne želim da je povredim, trenutno sam u stanju kad ne znam gde bijem. Idemo polako, ako sve bude kako treba, naravno da ćemo i napolju biti tako. Rekao sam da neću nikad da se razvedem, mislio sam da je brak nešto zauvek, ali eto demantovao sam sebe - govorio je Ša.
Dosta dugo smo pričali, gde je rekao da je ranije Taru zavoleo. Eto koliko je novca izgubila zbog njega, pa je rekao da će joj nadoknaditi, eto pozabaviće se njenom muzičkom karijerom. Objasnio mi je sve, i kako je počelo, i kako mu je krivo kad se ponekad ponese prema njoj kao ker. Rekao je da će se ponašati prema njoj bolje nego što je pre. Jedino oni mogu da pokvare svoj odnos, ali oni su buntovni, moraju da našu balans, gde će on njoj i ona njemu da popušta - pričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga