AKTUELNO

Smatra da nije ista situacija.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" a voditelj Milan Milošević je sledeće pitanje pročitao Vladimiru Tomoviću.

Osuđuješ danas Ša, a u Zadruzi 2 si bio sa udatom ženom koja je došla sa švalerom? - bilo je pitanje.
Bila je najjača priča na Balkanu, pa sam ja kao najjači igrač uskočio. Samo sam osudio situaciju. Ja sam ušao sa Draganom Mitar, ona je ušla i rekla da je slobodna, dečka nemam, muža nemam, a ima čoveka od koga će se razvesti. Ona je predala zahtev i nije ista situacija. On je rekao kako oseća prijateljske emocije, a evo u vezi. Ali kao da s ućli u grob. On je saznao informacije a sad je ušao u vezu - rekao je Tomović.
Imam osećaj da želi da zadrži i ženu i Taru. Da stvori neki balans, tako ispada. Desilo se to što se desilo, ustaneš i kažeš da ti se sviđa, da ćeš biti sa Tarom, a ne malo ovo, malo ono - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Paralelu ne mogu da napravim između mene i njega. Ja nisam znao da je on dečko Dragani, pa zato ne znam kako se pravi poređenje između slobodnog muškarca i oženjenog čoveka sa sedam godina braka iza sebe. Danas smo čuli da mesec dana zna, ali čemu onda ono snebivanje? - nastavio je Vladimir.
Meni je trebala potvrda od mojih i od nje, a znao sam da je to tako - rekao je Ša.
On do sad nije preskakao zbog Ivane,nego zbog Tare - dodao je Tomović.
On sebi nije hteo da prizna, i kad je preskakao, samo je hteo da zna šta se dešava napolju, da li je to istina. Bio je svestan nije hteo da prizna da je nema više. Očekivao je od tebe Milane - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga