AKTUELNO

Sve je u redu !

Nakon što je u nedelju izašla iz Zadruge, stupili smo u kontakt sa Draganom Burmazović sa kojom smo popričali o njenom boravku u rijaltiju, i o pojedinom situacijama u Beloj kući.

Dragana je važila za jednu od najkulturinijh zadrugarki pa smo je upitali da li je to razlog što je kratko ostala u rijalitiju?

Ja sam takva, jednostavno tako sam vaspitana i naučena. Da sam ostala duže ništa se ne bi promenilo - pričala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje u kakvom je odnosu sa porodicom i ocem, nakon što je ispričala svoju životnu priču u Zadruzi, Dragana nam je odgovorila sledeće:

Sve je dobro i normalno. Moja porodica je znala da će ta priča izaći kad tad, pa se nisu toliko potresli. Ja sam sada upravo kod njih došla na odmor, i sve je super i normalno - rekla je Dragana.

Zanimalo nas je i blizak odnos Dragane i Marka Janjuševića Janjuša:

Tu nema ništa više od prijateljstva, on je sjajn momak i pravi drug, i sa njim ću se sigurno družiti i van rijaitija. Svi ste videli koliko je on pozitivan i koliko voli da se zeza - rekla je Dragana, pa smo je upitali šta misli o podeli budžeta Ane Bulatović koju je ona postavila za vođu:

Foto: TV Pink Printscreen

Malo me je razočarala, mislim ja sam birala između Mišela, Janjuša i nje. Janjuš je već bio, a Mišel nije hteo to, pa sam odlučila da to bude Ana, jer sam sa njom bila super. Mađutim razočarala me je kako se postavila sa Janjušem, jer zna koliko je on meni bio blizak, ali šta je tu je, ne može da se promeni - rekla nam je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada smo je pitali za komentar za vezu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, Dragana nijen krila da ju je reper razočarao:

Ostala sam bez teksta, razočarao me je. On je meni konstantno pričao o sigurnosti u svom braku i o Ivani, a onda se desilo ovo. Skretali su mu svi pažnju, pa i ja na neki način kada sam mu rekla da to sa Tarom prelazi granicu prijateljstva, ali nije izdržao. Izgleda da ni sam nije bio svsetan šta oseća. Upoređivala sam njegovo prijateljstvo sa Tarom i Janjuša i Aleks, ili Janjuša i mene, vidi se razlika, ali njemu to nije bilo jasno - ispričala nam je Dragana.

Autor: N.B.

#Zadruga