AKTUELNO

Poverio mu se.

Nakon haosa sa Minom Vrbaški, Filip Car je došao u Belu kuću, gde je Vladimir Tomović pokušao da izvuče od njega šta je pričao bez bubica sa svojom bivšom devojkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ste otišli bez bubice? Imali ste prošli put s*ks. Video sam da ste se provocirali sinoć, bila je grublja prema tebi, a ti si ćutao. Koja je poenta vašeg razgovora sad? Ti si joj rekao da bude sa Anđelom? - pitao je Vladimir.
Ja sam rekao da mi i smeta i da mi ne smeta, ona mi govori da je boli k, da zna neke stvari vezano za mene, i onda sam ja u ljubomornom stilu, rekao da me boli k - priznao je Car.
Mi smo mislili da imate s*ks - dodao je Tomović, koji ga je prisluškivao sa Paulom.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla mi je da nema osećaj ni prema kome, ni prema meni, ja sam joj rekao da je volim kao Boga, kao prijatelja, ona mi je rekla da mi nikada u životu neće oprostiti šta sam joj rekao - pričao je Car.
Ona sada rizikuje honorar da bi napravila plan i program. Ona sigurno ima neki interes, čim rizikuje da bude kažnjena. Rekla ti je da možeš da budeš sa bilo kojom? - dodao je Tomović.
Rekla mi je da radim šta hoću, da nema nijednog osećaja, da mi nikada neće oprostiti i da zna da mi je krivo - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.