AKTUELNO

Emisija je sinoć bila burna.

Matora i Sandra Rešić su se danas u spavaćoj sobi našle i pokušale da reše konflikt koji je nastao sinoć zbog komentarisanja odnosa Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sinoć rekla da nečeš da ispadne da se ti mešaš. Moje lično mišljenje, a sada izuzima simpatije prema Rialdi, svaka žena koja je voljena je srećna. Ja sam tako kupila Sanju, pažnjom. Tri meseca mi nismo imali poljubac. Spremala sam joj mesečnice, to sam ja uvela. A onda ti pričaš kako ja želim da rasturim sve, a svi vidimo šta se dešava. Zato sam se ja iznervirala jer si me pecnula - rekla je Matora.
Ti si rekla da sam ti rekla: "Ćuti", a nisam - dodala je Sandra.
Ti izgledaš kao da nećeš da se složiš sa tim što Marko i tvoja drugarica kažu, samo da bi došlo do mira. Mislim da ti ne treba pritisak, da ti pričaju da si kriva, da se Kenan naljuti na tebe - nastavila jej Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala loša iskustva i ne želim da se umešam na taj način. Šta ako se oni pomire? Ja sam toliko puta naj*bala u životu zbog takvih situacija - rekla je Sandra.
Onda ispada kao da Rialda laže. Reci da nećeš da izneseš pravo mišljenje jer poštuješ Rialdu i Kenana. Mene je iznerviralo što je ispalo kao da me ućutkuješ. Pusti da kažem, pa onda reci svoje mišljenje. Ja ne trpim taj autoritet, pola sam iz besa onih stvari pričala - govorila je Matora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.