AKTUELNO

Ima ljubavi, ali nije srećna.

U toku je "Pretres nedelje" a sledeća tema je bila konflikt između Kenana Tahirovića i Milana Jankovića Čorbe, a sve zbog Rialde Karahasanović, koji se desio pre nekoliko dana u kuhinji.

Ja sa njima nemam nikakav problem, možda sam par puta bio nepristojan, ali sve spontano, ne sa namerom da isprovociram. Nisam hteo njega da provociram. Ceo dan je bila u kuhinji, pa sam je malo simpatično bilo da isprovociram. Kenan je prišao i uneo mi se u facu - pričao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Manje-više, vrlo brzo se izvinio. On nikad nije pokazao do sada takvu reakciju. A što Ermina pravi face? - rekla je Rialda.

U raspravu su se umešale i Jovana Tomić Matora, ali i Sandra Rešić, pa su njih dve rešavale svoj konflikt.

Ja sam rekla da je Ermina radila isto kao i Sandra ranije, kada je slagala, a ti si isto rekla suprotno od onoga što je rekla tvoja drugarica - rekla je Matora.
Ja ne kažem da nema osećaja ljubavi, nego on ne razmišlja o tome da li je gladna. Nedostatak osećaja za neke elementarne stvari on nema. Ne mislim da nema ljubavi - pričala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije rekla Rialdi kraj tačka na to, nego na meni, jer se mešam, jer se Ermina brecnula na mene. Ja ovde nisam da ćutim, ne bih iskomentarisala da nije Ermina rekla. Slažem se apsolutno sa Rialdom, kao neko sa strane, ne kao neko ko želi da ima nešto sa njom - rekla je Matora.
Ja nikada ne bih volela da Kenan uđe u fizički kontakt. Ne treba niko da se bije - rekla je Rialda.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga