AKTUELNO

Nije očekivao to od nje.

U toku je "Pretres nedelje", a tema odnosa Tare Simov i Nenada Aleksića Ša je još uvek bila aktuelna za crnim stolom, pa je Milan pitao da li je on u njoj prepoznao sebe u mladosti.

Pa ta maska, odbrambeni mehanizam, kad te nešto boli, ne pokazuješ. Dobrodušnost, požrtvovanost ali i surova, prgava, ista kao ja, neverovatno. Uvek su govorili da sam težak čovek. Samo nisam imao tu brzopletost, jedino to gde smo drugačiji - pričao je Ša.
Ne možeš ti biti kriva gde učestvuju dve osobe? Koliko utiče to na tvoje raspoloženje kad je on nerasoložen? Imaš opciju da ga isključiš? - pitao je Milan.
Ja nemam opciju da ga zagrlim, kad mu je teško, znam da će da me gurne. Našla sam se u bezizlaznoj situaciji, jer šta god kažem, to je pogrešno. U tom trenutku, bolje da ćutim - pričala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi odnos vaš bio drugačiji da nije ovih ljudi? - pitao je Milan.
Da, sad smo već oguglali. Bolje je nego što je bilo ranije. Mislim da smo se poboljšali što se tiče reakcija - rekla je Simova.
Je l' ga voliš ili te udaljava ovo ponašanje? - pitao je Milan.
Udaljava, ne njegova prgavost, nego kad ne razumem njegove postupke, kao na primer, ja ga zagrlim, on me gurne, pa posle dođe i zagrli me. Udaljava me kad u besu izgovori neke stvari - pričala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga