AKTUELNO

Nije znao kako da reaguje.

Nakon maratonske rasprave oko izbora omiljene osobe, pri čemu se Miljana Kulić najviše pobunila, vreme je bilo da počne i "Pretres nedelje", a Milan Milošević je prozvao Nenada Aleksića Ša. Milan mu je rekao da se oglasio njegov brat, kao i to da ima podršku porodice, ali da ga čeka razvod kada izađe.

Teško mi je da pričam, i smejao bih se i kukao bih. Ne znam šta bih rekao - rekao je Ša.
Bilo je pitanje, da znaš, ispoštovali su te najmiliji - rekao je Milan.
Lakše je kad znam da me ništa ne čeka kad izađem. Ustvari, lakše je kad znam na čemu sam. Slutio sam da je to to, posle Miniine izjave, ona je uvek bila iskrena prema meni. Niko od vas nije video očima što ste pričali. - nastavio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad bih rekao šta sam sve video, mislim da bi žena ranije otišla. A to što nemaju mu*a da ti kažu da si se zaljubio u Taru.. - rekao je Kristijan.
Mene boli ku*ac za tuđe mišljenje. Moj život, moja stvar - rekao je reper.
Na kom stadijumu je njihova ljubav? - pitao je Kristijana Milan.
Oni sve sem sek*a imaju, ovo je jače od svih veza ovde. Čitao sam jednu knjigu o govoru tela, i kada vidim nešto, odmah mi odaje sve. Priznaj! Preljubio si se! Ili presečeš ovde ili onde - pričao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, znaš da uvek pričam. Nadao sam se, verovao sam u to kad mi je Mina rekla. Tešio sam sebe da možda nije tako, jer u trenutku besa svašta može da se uradi. Ali sad znam šta stvarno misli. Šok, verujte! - rekao je Ša.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga