AKTUELNO

Žestok početak emisije.

Milan Milošević okupio je zadrugare, kako bi započeli izbor potrčaka, a kasnije i pretres nedelje. Prva tema za večeras bio je izbor Dragane Burmazović da proglasi Anu Bulatović za ovonedeljnog vođu:

Meni je Dragana rekla da su se udaljile, jer Ana nije želela da bude sa njom u budžetu i da joj vrati cigarete. Ne znam, uvek je govorila da će mene postaviti za vođu. Opet sam poslednji dobio budžet, ili se sprda ili me ne voli - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvar je sledeća. Dragani se dopao Janjuš na neki način, ali nije dobila povratnu, ja sam to primetio. Nije joj uzvratio emocije - prokomentarisao je Brendon.
Ja sam o Dragani uvek sve najbolje govorio, nisam želeo da je ljubim, grlim, jer mi nije bila kao drugih pet. Dragana mi je skroz drugačija od drugih - komentarisao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Najjači udarac koji bi zadala Mišelu bio bi da je izabrala njega za vođu, pokazala bi veličinu. Dozvolila je da je Ana za tri dana izmunta - složio se i Kristijan.
Ne znam odakle ti potreba da me vređaš sada, nakon malog budžeta. Do juče je sve bilo dobro. Drago mi je što Kristijan iznosi mišljenje o meni zbog 2000 dinara - ubacila se Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Izmanipulisala si njome, klošarko! - vikao je Golubović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga