AKTUELNO

Tara će poludeti kad sazna.

Nenad Aleksić Ša i Teodora Bilanović nastavili su da razgovaraju o njegovom odnosu sa Tarom Simov, nakon čega je Teodora imala nikad direktnije pitanje.

Moraš da probaš da iskuliraš ljude - rekao je Danijel.
Evo sa Tarom, ja ne znam da pomažem, nisam stručan, ne znam šta želi. Imala je ona i pre naše priče to, i sada je sve učestalije. Ona je mlada, njoj je pakao, ali ja gubim ceo život, sve. Ja bih se tazrčao glavom u zid, ne znam šta ću - dodao je Ša.
Stavi na vagu - dodala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta? Šta ja da radim? - pitao je Ša.
Onda kaži onako kako si ti meni rekao - potvrdila je Teodora.
Mi smo kul, kapiraš? U sra*u smo, šta ja sada da radim? Njoj to što se dešava, da ja kažem ajde beži? Nisam ja smrad? - pitao je Ša.
Postoji drugi način čoveče da se kaže. Razgovarala bih, ali ne smem - dodala je Bilanovićeva.
Ja nemam snage za sebe, a glupo je da nemam za druge, u problemu sam skroz. Je*e me jer nisam smrad - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sada pričam sa tobom, i imaću problem, a razumno bih razgovarala. Nismo pričali na klupi, za stolom, tada sam samo makarone jela - pravdala se Teodora.
Ma šta te briga. Ja se ne muvam sa nekim, moja žena treba da razmišlja, ja hoću moj život nazad, a ne znam da li mogu da ga vratim - rekao je Ša.
Šta te koči da ga vratiš? Ša, konci su kod tebe, zapamti! Žao mi je da vas gledam, i mogu da pričam sa vama, nemam problem da slušam, ja sada direktno pričam sa tobom, i imaću problem. Nađi kako da vratiš svoj život - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga