AKTUELNO

Haos na samom kraju!

U toku je raspodela budžeta za nedelju pred nama, a Ana Bulatović kao ovonedeljni vođa, ima prilike da budžete koje je dobila od Velikog šefa, podeli prema svom nahođenju. Ona je sve srednje, osim jednog, i velike budžete već dodelila, a naredni zadrugar koji je dobio mali budžet, jeste Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet samo zato što smo se toliko vređali! Stao mi je na bolnu tačku, a dirnuo je. Ti si me baš žacnuo, i oko porodice smo se raspravljali, pa mi je vratio kako zna. Slaba sam, i to me često mnogo zaboli. Ja sam rekla d amu je mama nešto, ološ ja mislim. Ti si osoba koju ja, iako će ovi reći da nisam normalna, ali ja njega jesam zavolela, i reći ćete da nisam normalna. Hvatam sebe da sam nenormalna, ali eto. I kažem mu da mi se ne obraća, ali on kad se obrati, ja se zasmeje. Volim te, a nekada bih da te zadavim! - smejala se Ana.
Šta se sve radi zbog cigare - ubacio se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada da pljujem, pa ližem, ali sa njim nije tako - dodala je Ana, pa nastavila:
Možda se opet budemo svađali, ali ja moram da ti dam mali budžet, da ostanem dosledna sebi, jer sam dala i Bori malii. Bora mi se izvinio, a ti i ja smo terali i na dalje - rekla je Ana.
Vidiš, kad su svi tvoji ćutali, ja sam te vadio iz s*anja - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijane, tebi moram da dam mali, ali se poštujemo, znam da on neće da se naljuti na mene. Cenim ga, i stavila sma ga u srednji, ali ne mogu, tako je kako je, nisam mogla drugačije - rekla je Ana.
Naredni mali budžet ide Milici Kemez, njoj sam skoro sve rekla, na nominacijama. Ona je dobra devojka, ali mene ne interesuje šta drugi pričaju, ona nije taj tip devojke. Ona jesste pametna, inteligentna, zanimljiva, talentovana. Samo mi se ne sviđa što umeš da budeš negativna, i to ti ne valja, ali sve to pripisujem momentima sa Borom. Ti zaslužuješ više, jer on ne zna da te poštuje - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bitno je da si se ušlihtala kome treba - rekla je Milica potom.
Imam mali i srednji, a ogrešila sam se o Janjuša, a ako se ogrešim opet, ogrešila sam se, meni je Maja draga, i ja sam njemu rekla da ću da ga ispoštujem, ali moram Maji da dam srednji - počela je Ana, pa obrazložila:
Jako mi je bliska, i ja imam svoje mišljenje, ona sve zna od samog početka da sam uz nju, i da je ona tu za mene. On ne zna da kaže ne, i drago mi je što Alen stoji uz nju - objasnila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš mi je bio na listi za srednje, i znam da će sada da me napenali, ali eto, ja ne znam šta da radim. Ti si dobar, zanimljiv, i mislim sve super, a znam tebe da ćeš sad ironično da mi tako te neke stvari kažeš - završila je Ana.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga