AKTUELNO

Drama se nastavila!

Ana Bulatović ove sezone ima još jednu priliku da bude vođa Bele kuće. Nju je Dragana Burmazović, koja je prošle noći zauvek napustila imanje, imenovala za predvodnika zadrugara ove nedelje, a kako će se snaći sa raspodelom budžeta koja je nedavno počela, ostaje da saznamo. Naredni budžet bio je za Milana Jankovića Čorbu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se operem od prošlog puta, jer sam mu dala mali. On je vredan, radan, ja to volim kod njega. Nekada me nervira malo, jer ne iznosi iskreno mišljenje, na primer u odnosima sa Majom. Mislim da nekada nije dovoljno jak da se bori sa zadrugarima. Mislim da se zaljubio, a samo mogu da mu kažem, da ako misli da je ona osoba za njega, treba svim silama da se bori, i da bude uz nju - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, evo tebi mali da se smiriš, obrazloženje si dala malopre i sama. Rekla sam da si mi simpatična, slatka, i ja ne menjam mišljenja. Ti si meni i dalje smešna, zanimljiva, potrebna si rijalitiju, ali si nezahvalna isto. Ne znaš da ceniš ljude koji te ne gaze, vređaš ljude, a preko dana se uvlačiš ljudima, a onda si jaka za crnim stolom. Time što vređaš, nisi velika uopšte. Ljudi te više ne doživljavaju - počela je Anja.
Ja se družim sa samo par ljudi, ne doživljavam te! - dodala je Miljana.
Kupi dva pivceta, treće ću ti dam ja - smejala se Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Čokomoko! On će da mi svira, i viče: "Idemo Miksi!" - ponavljala je Miljana.
Filipu srednji, nemam veliki, znaš da sam planirala. On je ljudina iz Crkvenice - počela je Ana, pa je Miljana prekinula:

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa nemaš, nikakva zvezda, a ja sam prava, za sve vas ovde! Lepo si se danas obukla, moram da priznam - vikala je Miljana.
Za Cara imam da kažem da ga volim i gotivim, dobar je momak, budala i dobar su braća. On je srčan, lud, ali loš po sebe. Pravi si prijatelj, drug, i to volim kod tebe - dodala je Ana.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga