AKTUELNO

Da li je on razlog svega?

U toku je podela budžeta Ane Bulatović, a ona je rešetala redom zadrugare:

Mali budžet ide Teodori. Nervira me kao osoba, nervira me ta njena usporenost. Dobro, to si ti, ali si mi mnogo mutna, nisi mi jasna ni sa Čorbom, ni sa Tomovićem, mislim da tu nešto smrdi, samo si trebala reći Tomoviću ako si bila sa Čorbom - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji dajem Dragani, ona je trebala da dobije veliki budžet, ali smo sinoć imali jednu veliku svađu. Svašta mi je rekla na kontu moje bolne teme, ja sam je pitala zašto voli da izigrava žrtvu, a ona mi je rekla da sam ljubavnica. Nisam joj uzvratila istom merom, nisam iznela ono što znam o njoj - objasnila je Ana.
Nije istina da si takva, meni si se zaklela da nećeš reći ono što sam ti se poverila, ti si obična izdajica. Napolju je je*e oženjeni muškarac, a ovde glumi moral. Rekao je Čoko moko da će opet dođi na neku žurkicu - dobacila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću mu naručiti neku pesmu za tebe. Od sutra ću biti ono što jesam, eto - govorila je Ana.
Kad mačke nema, miševi kolo vode. Mačka će vam sada uvek bude tu, kad mi je najteže, ja sam najjača! - nastavljala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih tebi dala veliki budžet, jer je svađa bila sinoć, a prijateljica sam ti 6 meseci. Stojim iza toga da sam ti bila drugarica, mislim da ti meni nisi bila - prokomentarisala je Dragana.
Skrati jezik, ne svađaj se sa ljudima, ako si već u nekoj žalosti. Idi leči se, sledeći put kad budeš izlagala nešto, obuci bar brus, ne blamiraj se - poručila je Rialda Miljani.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga