AKTUELNO

Bio je surovo iskren, nije želeo ništa da prećuti.

Kristijan Golubović bio je naredni gost kod Darka Tanasijevića, a on je, kao i uvek, surovo iskreno komentarisao zadrugare i sva aktuelna dešavanja u Beloj kući. Najpre je govorio na temu odnosa Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe:

Mislim da Čorba već dugo traži način da shvati da li je Maja još uvek zaljubljena u Janjuša. Ona sve vreme daje Janjušu na značaju, ne ide u wc u dvorištu, nego u kući, da vidi da li njen Jaško i dalje deluje na te pesme, koje ga možda podsećaju na nju. Ovaj (Čorba) je sve to video na snimcima, da bi okrenula priču, sve svaljuje na Teodoru. I ona se malo igrucka rijalitija, imaju oni neku jaku priču. Čorba mi je šapnuo da jesu imali nešto, da su bili zajedno, pala je hoklica, imali su jaku vezu, nije to bilo površno. Kada je ušla, rekao mi je da je na velikom iskušenju - počeo je Kristijan.
Znamo koliko je Čorbi bitna muzika, a ona (Maja) je juče otišla i tražila Mensurovu pesmu i spot. U toku je velika svađa u pabu, najviše me nervira kada mi kaže "Kiki, da li vidiš šta mi radi?", tako je i sa Janjušem bilo. Savetovao sam ga da je otkači, kao i ona njega da pusti, da ga ostavi na miru. Bude emocije, a nema ni hoklice, ni vezice. To pristaje Vladimiru, ali ne i Čorbi. Maja će krenuti pre ili kasnije da ga čvoka, kao što je i sve svoje bivše, on to zna i to ga drži - nastavio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga