AKTUELNO

Ovo niko nije znao.

Marko Đedović i Sandra Rešić prvi su gostovali kod Darka Tanasijevića i redom komentarisali zadrugare i aktuelna dešavanja:

Falilo mi je Majino štipanje, pa sam morao malo da začinim, tražeći Mensurovu pesmu. Želeo sam da dobijem Čorbino mišljenje. Iznervirala me je njegova rečenica da ispada Majina žrtva u tom odnosu - počeo je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja stalno ide i pita "Da li misliš da je stvarno kraj?" Njena ljubav prema Janjušu je jedna stvar, ali jeste zaljubljena u Čorbu, danas ne zna gde će - dodala je Sandra.
Dobio sam to da je izjavio kako su oni u vezi, samo bez ljubljenja i čerečenja. Pokazao je svoju ljubomoru, ali je podložan pritisku. Ovako je sve počelo i sa Janjušem, nadam se da će biti i onog štipanja - rekao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim su se osvrnuli na vezu Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića:

Njoj ne prija ta veza, to je činjenica - rekao je Đedović.
Kenan ne želi da se u kući zna za njihove probleme, naročito da te probleme izlaže za crnim stolom. Ona njega voli, on se njoj sviđa i ne želi da ga ostavi, ja sam je milion puta pitala. Nažalost, mislim da ta veza neće opstati, Đedović će im doći glave - komentarisala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi nisu imali ozbiljan razgovor za pet meseci, nisu imali ni se*s, kakva veza? Kenan je rekao Ivani Šašić, da se nije smuvao sa Rialdom, da bi ispao za dve nedelje. Meni je rekao da ima ogromnu podršku van - dodao je Marko, pa su došli u sukob mišljenja.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga