AKTUELNO

Ovo joj nije prijalo.

U današnjem izdanju emisije "Gledanje snimaka" prikazan je i razgovor Sanje Stanković i Matore o emocijama. Matora se naljutila što Sanja misli da se njoj vraćaju emocije i da želi da joj se vrati.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ovo izgleda kao početak pomirenja - rekao je Đedović.
Ja vidim šta se radi, ona je od peckanja napravila priču nekog mog vraćanja emocija. Meni ne može da bude početak pomirenja. Ne bih se pomirila sa njom - istakla je Matora.
Sanja još pet puta da uradi ovo sa Matorom, ona će da krene da plače, da hoda sama i da se desi ovo što će se dešiti - nastavio je novinar.
Pljunuće na sebe ako to bude radila. Ja ću da je pljunem. Da može da bira između Rialde i Sanje, izabrala bi Rialdu - ubacio se Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona Rialdu samo bira da bi nekako ovo zgurala... Rialda joj se sviđa fizički, ali neka priđe Sanja još pet puta, pop*šala bi sve - smatra Đedović.
Gledajući ovaj klip, to je sve što slušamo od početka, odnos toplo-hladno. One ne mogu da imaju korektan odnos. Sve što se dešavalo u njihovom odnosu, ne mogu za tako malo vreme da kao pričaju, sprdaju se i tako to - pričala je Rialda.
Preko kakvih stvari je Matora prelazila, ovo je p*čkin dim - istakao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada mi je svejedno, ali sam glupa što sam ušla u komunikaciju - rekla je Matora.
Ali tvoja priča se ne poklapa sa onim što radiš. Ono što radiš... Da spustiš loptu je okej, ali nije prirodno da kuvaš tu nešto... - istakla je Sandra Rešić.
Napravili ste priču da ja kuvam. I uvek sve ide po mojim leđima, da ja molim, da se ja ponižavam. Ja nisam paćenik - poručila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam pokrenula priču o kuvanju, ali smo svi pričali da je to nenormalno. Ja verujem tebi da nećeš da budeš sa njom kad mi pričaš to, ja sam Sanju na Đuskoviziji pitala bez bubica da li je ono sa Franom bila laž i da li bi se pomirila sa tobom. Za oba je rekla ne. Isto tako izgleda kao da ti je namerno to prišla na žurki, sad kad više nema priču sa Anđelom. Matora, ja ustanem kao tvoj drug i govorim ti da ti verujem kako se osećaš - poručila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.