AKTUELNO

Haos!

Odmah nakon "Nominacija", zadrugari su imali priliku da se igraju dobro poznate igre na imanju. U pitanju je "Igra istine" koja će ove večeri mnoge stvari, zasigurno je, izneti na videlo.

Dragi zadrugari, vreme je da počne "Igra istine". Igru će započeti Jovana. Bićete obavešteni kada igra bude gotova - glasio je deo pisma.

Pitanje za Erminu. Malopre kada smo seli za sto, bila si vidno uznemirena, i što pre si promenila mesto kako bi došla na red da nominuješ. Da li imaš još nešto d aizneseš, i izneseš na čistac povodom odnosa sa Natašom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji mnogo stvari o kojima ja ne pričam, i ne pominjem. Nataša ume da prevrće stvari u svoju korist. Ono što sam ja na klipu rekla, rekla sam ti i u oči. Boli me briga, ja se više ne pecam, i ne vređam. Ono što si mi rekla u poverenju, ja to nikada neću reći! Ja ne bih mogla da spavam kada bih ti ovo priredila. Ja neću da radim neke stvari, a znam da bi tebe bolelo du*e. Ja tebi mogu da napakostim 15 minuta, jer si neke gore stvari preživela. Ne pada mi na pamet da to radim - objasnila je Ermina.
Ja pričam sa Erminom nešto, a Jovana suflira, meni to nije jasno! - rekla je Rialda.
Ti si skočila na mene i rekla da se ne mešam, a ja tebe ne vređam, a ti mene vređaš - dodala je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana može sve! Mi smo ovde ravnopravni! - vikala je Ermina.
Sad je Jovana kriva! - smejao se Đedović.
Ma Nataša, ti si mene ogovarala iza leđa, ogovarala si me zbog izolacije - dodala je Ermina.
Ma ti si udarila na nešto moje! - dodala je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod njega (Anđela) si me ogovarala bre, čula sam - nastavljala je Ermina.
Ja neću da dozvoljavam da mi neko priča da se sklanjam. Nosila sam se sa mnogo većim problemima. Meni jeste teško, i stojim iza toga da sve što sam radila, jesam radila srcem. To mislim i sada, i ne kajem se ni zbog čega.Krivo mi je samo što nisam ispoštovala sebe za stvari koje sam rekla kada sma ušla. Ja stvari ne radim namerno,a to što je Ermina rekla da zna neke stvari, pa znam i ja, ali ja nikada ne bih iznosila neke stvari o tebi da bih se sladila time. Neću to da radim, izrevoltirana sam bila onim klipovima, i stojim iza toga, da nije lepo, ali eto. Ja sam rekla da nemam prijatelje i nisam mislila na tebe! Nisam nabrojala sve osobe, a namerno sam preskočila nju, jer se prva upalila! - rekla je Radanova.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga